Szombaton rendezik az alapítványi délutánt a toronyi iskola sportcsarnokában

Újabb győzelmével egy helyet előbbre lépett, most hatodik a Torony KSK
2019-04-09
Naprendszer építő versenyre várják a toronyi általános iskolások jelentkezését
2019-04-11

Alapítványi délutánt tart április 13-án, szombaton délután 2 órai kezdettel a toronyi iskola sportcsarnokában az Aranypatak Kulturális Alapítvány. A rendezvény bevételéből az iskola tanulóit támogatják.

Az 1998. novemberében létrejött Aranypatak Kulturális Alapítvány célja a Toronyi Gazdag Gyula Általános Iskolában tanuló korosztály egyéni és közösségi aktivitásának támogatása, az érdekükben és az értük cselekvők együttműködésének szolgálata, a cselekvési lehetőség feltételeinek biztosítása a nevelés, az oktatás, a képességfejlesztés, az ismeretterjesztés és a kulturális tevékenység területén. Ennek szellemében minden évben megszervezik az alapítványi napot, illetve délutánt.

Az alapítvány weboldala itt érhető el: http://www.aranypatak.freeweb.hu/

A weboldalon egyebek között arról lehet tájékozódni, milyen tevékenységet fejtett ki eddig az alapítvány, illetve kik voltak azok a diákok, akiket az elmúlt több mint két évtizedben támogattak, illetve díjaztak.

Az idei, április 13-ai alapítványi délután programja támogató jegy megvásárlásával látogatható, ennek ára 1000 forint. Tombolajegyeket pedig 200 forintos áron lehet vásárolni.

A rendezvény meghívóját itt lehet megnézni: