Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program

 • Megemlékezés az 1956-os októberi forradalomról és a köztársaság kikiáltásáról

  Megemlékezés az 1956-os októberi f...

  2018.10.19 - Megemlékezést tartott a toronyi önkormányzat pénteken dél...

 • Október 23-ai megemlékezést tartanak pénteken délelőtt a művelődési házban

  Október 23-ai megemlékezést tartan...

  2018.10.18 - Az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a köztársaság ...

 • Plébániai hírek - missziós vasárnapon gyűjtés lesz a templomokban

  Plébániai hírek - missziós vasár...

  2018.10.17 - Október 21-e missziós vasárnap, ebből az alkalomból gyűjtést...

 • Mérsékelt teljesítmény is elég volt a Torony győzelméhez

  Mérsékelt teljesítmény is elég v...

  2018.10.16 - Az utolsó helyezett Vasasszonyfa otthonában játszott vasárnap az ősz...

 • Mindennapi gyógynövényeinkről lesz előadás szombaton délután a művelődési házban

  Mindennapi gyógynövényeinkről les...

  2018.10.11 - Mindennapi gyógynövényeink címmel Fehér Zoltán gyó...

 • Horváth László lett az idei Községi Egyéni Sakk Bajnokság győztese

  Horváth László lett az idei Közs...

  2018.10.10 - Horváth László nyerte meg vasárnap a helyi művelődési h&aacu...

 • Plébániai hírek - szombaton fatimai engesztelő körmenet lesz

  Plébániai hírek - szombaton fatima...

  2018.10.09 - Október a Szűzanya hónapja. Bucsuban az esti szentmisék előtt fél ...

Megemlékezést tartott a toronyi önkormányzat pénteken délelőtt a helyi művelődési házban az 1956-os forradalomról és szabadságharcról, valamint a köztársaság kikiáltásáról. Az ünnepség koszorúzással zárult a Kopjafa téren.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a köztársaság kikiáltásának évfordulója alkalmából ünnepséget tart a toronyi önkormányzat október 19-én, pénteken délelőtt 11 órakor a helyi művelődési házban.
Október 21-e missziós vasárnap, ebből az alkalomból gyűjtést tartanak a templomokban a pápa szándéka szerint a missziók javára. Gyűjtés volt a toronyi plébániákhoz tartozó településeken a hónap első vasárnapján, október 7-én is, akkor a helyi templomokra fogadták az adományokat.
Az utolsó helyezett Vasasszonyfa otthonában játszott vasárnap az őszi szezon kilencedik fordulójában a Torony KSK a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában. Nem történt meglepetés, a Torony elhozta a három pontot.
Mindennapi gyógynövényeink címmel Fehér Zoltán gyógynövény szakértő tart ingyenes előadást a toronyi művelődési házban október 13-án, szombaton délután 3 órától.
Horváth László nyerte meg vasárnap a helyi művelődési házban megrendezett Községi Egyéni Sakk Bajnokságot. A Torony KSK sakk szakosztálya benevezett a megyei másodosztályú sakk bajnokságba, várják azoknak a jelentkezését, akik szívesen versenyeznének a csapatban.
Október a Szűzanya hónapja. Bucsuban az esti szentmisék előtt fél 6-tól rózsafüzért imádkoznak a hívek. Dozmaton minden este 6-kor, Sében csütörtökön este 6-kor, Toronyban pedig hétfőtől szombatig minden este fél 6-kor tartanak rózsafüzér imádságot.
Sokáig jól tartotta magát a Torony, de végül elvitte a három pontot az eddig száz százalákos Kőszegfalva a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában vasárnap lejátszott nyolcadik fordulóban.
Megemlékezést és koszorúzást tartott a toronyi önkormányzat az aradi vértanúk tiszteletére pénteken délelőtt a Kopjafa téren. A műsorban a Gazdag Gyula Általános Iskola tanulói közreműködtek.
Október 10-én, jövő szerdán este fél 8-kor W. A. Mozart Requiem-je csendül fel a szombathelyi Székesegyházban a Martinus koncertsorozat keretében. Jegyek elővételben (is) kaphatók.
Megemlékezésre hívja a községi önkormányzat a toronyiakat október 5-én, pénteken. Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegve délelőtt 11 órai kezdettel tartanak ünnepséget és koszorúzást a művelődési ház előtt, a Kopjafa téren.
Harmadik vereségét szenvedte el az őszi idényben a Torony együttese a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában vasárnap lejátszott hetedik fordulóban a Telekes otthonában.
A Toronyi Aranypatak Asszonykórusnak ítélte a zsűri a vándorserleget a tizenkettedik alkalommal megrendezett, Vassurányi ősz elnevezésű rendezvényen, a kistérség kórusainak hagyományos dalostalálkozóján.
A nyár óta számos új elemmel bővült a toronyi játszótér, a többi között mászóka, trambulin, kosárpalánk és pingpong asztal is várja már a gyerekeket a művelődési ház mögötti, a rendezvénytérről megközelíthető bekerített létesítményen.
A toronyi ministránsokat és a szüleiket várja szeptember utolsó vasárnapján délután 3 órakor dr. Perger Gyula plébános Szombathelyen, hogy bemutassa nekik a püspöki palotát és felvigye őket a székesegyház tornyaiba. Ugyanerre a programra az egyházközségi tagoknak október 14-én lesz majd lehetőségük.