Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Várják a tombolatárgy felajánlásokat az augusztus 19-ei kenyérünnepre
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Várják a tombolatárgy felajánlásokat az augusztus 19-ei kenyérünnepre
Várják a tombolatárgy felajánlásokat az augusztus 19-ei kenyérünnepre

Negyedik alkalommal szervez kenyérünnepet - az idén augusztus 19-én - a toronyi önkormányzat. A település legjelentősebb rendezvényén ezúttal is lesz tombolasorsolás. Várják a lakosság - magánszemélyek, vállalkozók és cégek - tombolatárgy felajánlásait. A befolyt összegből az idén is a játszóteret bővítik.

A toronyi önkormányzat kéri a toronyiakat, hogy aki teheti, tombolatárgyak felajánlásával támogassa a játszótér fejlesztését, a játszóeszközök bővítését. A felajánlásokat augusztus 16-án, tehát csütörtökön délután négy óráig várják a művelődési házban, illetve a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalban. Az önkormányzat ezúton is előre köszöni a toronyiak nagylelkű segítségét.

Közben kialakult az augusztus 19-ei kenyérünnep programja, amely a legkissebbektől a szépkorúakig mindenkinek kínál érdekességeket. Az ünnep szokás szerint zenés ébresztővel kezdődik, ebben ezúttal a Zsivány Zenekar közreműködik. Lesz Dottó vonatozás, fellép Galambos Fecó bűvész és a Kakaó zenekar. Ünnepélyesen átadják a település új tűzoltóautóját.

A központi esemény pedig az új kenyér megáldása. Az idén is láthatja a közönség a Toronyi Aranypatak Asszonykórus műsorát, és fellép a Big Mause Band is. Este megtartják a sokak által nagyon várt tombolasorsolást. Az utcabuli jó hangulatáról pedig Batyi Kala és Csuta gondoskodik.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo