Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Téli rezsicsökkentést igényelhetnek azok, akik korábban nem kaptak támogatást
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Téli rezsicsökkentést igényelhetnek azok, akik korábban nem kaptak támogatást
Téli rezsicsökkentést igényelhetnek azok, akik korábban nem kaptak támogatást

Kérelmet nyújthatnak be az önkormányzati hivatalban azok a toronyi háztartások, amelyek a téli rezsicsökkentés keretében még semmilyen formában nem részesültek támogatásban - értesíti az érintetteket a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője. Október 15-éig várják az igényeket.

A hivatal jegyzője értesíti a lakosságot, hogy a vonatkozó kormányhatározat értelmében egyszeri támogatásban részesülhetnek azok a háztartások is, amelyek a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használnak, és a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesültek.

A támogatási kérelmüket az érintettek 2018. október 15-éig adhatják be az erre a célra létesített formanyomtatványon a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalban (Torony, Rohonczi u. 6.).

A nyomtatványon nyilatkozni kell arról is, hogy milyen formában (tűzifa, szén, propán-bután gáz, propán-bután tartályos gáz, fűtőolaj, pellet/brikett) kérik az igényelendő juttatást.

A hivatal az október 15-éig beérkezett kérelmeket továbbítja a Belügyminisztérium felé, ahol összesítik az igényeket, majd a Kormány felé továbbítják azokat.

Ezt követően a további intézkedésekről tájékoztatják a lakosságot.

Az igénylésre létesített formanyomtatvány beszerezhető a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalban, illetve letölthető ezen a helyen is.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo