Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Tanakajdon vendégszerepelt szombaton a Toronyi Aranypatak Asszonykórus
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Tanakajdon vendégszerepelt szombaton a Toronyi Aranypatak Asszonykórus
Tanakajdon vendégszerepelt szombaton a Toronyi Aranypatak Asszonykórus

Nagy siker kísérte a Toronyi Aranypatak Asszonykórus múlt szombati tanakajdi vendégszereplését. A kórus két alkalommal is színpadra állt, kétszer is vastapsot kapott a közönségtől.

Őszköszöntő címmel tartott kulturális műsort szeptember 8-án, szombaton a tanakajdi művelődési házban a helyi Rozmaring Asszonykórus. Erre meghívták a Toronyi Aranypatak Asszonykórust is, akikkel régóta jó kapcsolatokat ápolnak, nem ez volt az első közös fellépésük.

Ősz, szőlő, bor - ezek voltak azok a témák, amik köré felépítették a műsort. A toronyiak, akárcsak a vendéglátó kórus - kétszer is színpadra léptek, mindkétszer nagy sikert arattak. Különösen "A nézését meg a járását..." kezdetű, méltán híres toronyi műsorszámnak tapsoltak nagy-nagy lelkesedéssel a közönség soraiban helyet foglaló tanakajdiak. A vendéglátó kórus tagjai is kitettek magukért, ráadásul egy jelenettel is meglepték a nagyérdeműt: Hófehérke és a hét törpe történetét adták elő ugyancsak nagy sikerrel.

A toronyi asszonykórusnak a közösségi oldalra feltöltött, "A nézését meg a járását..." kezdetű paródiáját egyébként január óta már több mint két és félmillióan látták.

A tanakajdi vendégszereplésen készült fotókból összeállított galériát itt lehet megtekinteni.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo