Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: A toronyi művelődési házban is lehet már igényelni a januártól használatos horgászkártyát
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


A toronyi művelődési házban is lehet már igényelni a januártól használatos horgászkártyát
A toronyi művelődési házban is lehet már igényelni a januártól használatos horgászkártyát

2019. január 1-jétől a horgász regisztráció elvégzését követően a papíralapú horgász igazolványt felváltja a Magyar Horgászkártya. Jövőre már ez a kártya szükséges ahhoz, hogy Magyarország vizein horgászni lehessen. A kártyát a toronyi művelődési házban is lehet igényelni.

A papíralapú horgász igazolványt január 1-jétől felváltja a Magyar Horgászkártya, ami egy személyi igazolvány méretű plasztikkártya, s a tervek szerint a kapcsolódó elektronikus alkalmazásokkal fokozatosan egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá teszi az ügyintézést és az adminisztrációt a horgásztársadalom számára.

A Magyar Horgászkártya 2018. szeptember 1-jétől igényelhető az erre a célra kialakított többnyelvű online regisztrációs felületen, a www.mohosz.hu oldalon. A horgászkártya online igénylése a magyarországi Digitális Jólét Program Pontokon  – amilyen például a toronyi művelődési ház – is elvégezhető.

A horgászkártya személyesen is igényelhető valamennyi, az állami horgászjegy értékesítésében eddig is részt vevő és a regisztráció támogatását vállaló horgászszervezetnél, valamint azok regisztrációs pontjain. Ebben az esetben az értékesítési pontok munkatársai végzik el a regisztrációt és a horgászkártya igénylését a helyben átadott iratok alapján.

A Magyar Horgászkártya díja 1.732 forint + ÁFA, azaz 2.200 forint

Az online igénylési folyamat végtelenül egyszerű és logikus. Azon horgászokat várják a DJP Pontokon, akik bizonytalanok az internet használatában, vagy nem rendelkeznek internet elérhetőséggel. Őket segítik a munkatársak végigmenni az igénylési folyamaton. Az igénylési felület utolsó oldala a K&H fizetési felületére fog irányítani. Azok a horgászok, akik nem rendelkeznek bankkártyával, nem tudják végigvinni a kártyaigénylési folyamatot a DJP Pontokon. Ők a regisztrációs pontokat tudják felkeresni, amelyeket a mohosz.hu oldalon meg lehet találni.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo