Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Értékelték a labdarúgó csapatok teljesítményét, köszöntötték a "főszurkolókat"
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< December 2017 >>
H K Sz Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Értékelték a labdarúgó csapatok teljesítményét, köszöntötték a "főszurkolókat"
Értékelték a labdarúgó csapatok teljesítményét, köszöntötték a "főszurkolókat"

A toronyi vendéglőben tartotta június 18-án bajnoki évet záró rendezvényét a Torony KSK labdarúgó szakosztálya. Itt értékelték a felnőtt és az utánpótlás csapat teljesítményét és beszéltek a jelen és a jövő feladatairól.

Joó Imre sportköri elnök köszöntötte a megjelenteket, köztük Hegedüs Lajost, az MLSZ vasi igazgatóságának képviselőjét, Fazekas Gábor és Csiszár József önkormányzati képviselőket. Röviden kitért az egyesület gazdálkodására, megköszönte az önkormányzat és a TAO támogatók segítségét.

Az U-19-es csapat szerepléséről Németh János edző adott értékelést, aminek a lényege, hogy a megszerzett 8. hely nem rossz, de a fiúkban benne volt az előkelőbb hely lehetősége is.

Ezután Iszak Sándor vezetőedző mondta el összegzését a felnőtt csapat nem túl dicsőséges szezonjáról és a nehézségekről.

A vélemények és a hozzászólások során szót kért Fazekas Gábor képviselő, Binger Ákos és Horák Ádám csapatkapitány, továbbá Barta Zoltán labdarúgó.

Joó Imre elnök emlékplakettet adott át a visszavonuló Németh Márton labdarúgónak, valamint emléktárgyat kapott Binger István és Németh Attila "főszurkoló".  A hivatalos rész vacsorával és beszélgetéssel zárult. A rendezvényen 49 sportköri tag és vendég vett részt.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo