Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Kenyérünnep: kilencszáz tombola árából gyarapodhat a toronyi játszótér
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Július 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Kenyérünnep: kilencszáz tombola árából gyarapodhat a toronyi játszótér
Kenyérünnep: kilencszáz tombola árából gyarapodhat a toronyi játszótér

Csaknem kilencszáz tombolát vásároltak a toronyi kenyérünnep programsorozatának résztvevői, így mintegy 180 ezer forintból gyarapodhat tovább a közösségi játszótér. A tombolasorsolást a délután három órától másnap hajnalig tartó színpadi műsorok között tartották meg, a fődíjat, a televíziót Szakály Benjamin nyerte.

A hatalmas rendezvénysátor színpadán Nagy Jonathan bűvész kezdte a műsorfolyamot délután három órakor. A kiváló bűvész nemcsak a kicsiket, hanem a nagyobbakat is elvarázsolta remek produkciójával.

Aztán a gyerekek legnagyobb örömére jött a Szamóca Színház, amelynek társulata Meseverseny címmel mutatta be új, interaktív előadását, ami nagy tetszést aratott mind a gyerekek, mind a felnőttek körében. A központi ünnepség előtt még a PRO-Art Táncstúdió és a Szökős Néptáncegyüttes mutatta be a műsorát ugyancsak nagy sikerrel.

Fél hétkor lépett színpadra a Toronyi Aranypatak Asszonykórus. Paródiájukkal remek hangulatot keltettek, sok-sok nevetés és taps kísérte a műsorukat. A folytatásban a Dabas Energy Dance Team toronyi Virgonc csapata és a Fit Family bemutatója következett. Talán mondani se kell, minden fellépő nagy tapsot kapott.

A műsorfolyamot a várva várt tombolasorsolás szakította meg. Nagy volt az izgalom a közönség soraiban, hiszen néhány darab híján kilencszáz tombolát vásároltak a jelenlévők. Értékes ajándékokból sem volt hiány: harminc felajánlótól összesen ötven nyereménytárgy várta, hogy meglelje új gazdáját. A kenyérünnepet szervező önkormányzat ezúton is köszöni a felajánlásokat és azt, hogy ilyen sokan vásároltak tombolajegyet. A befolyt összegből, csaknem 180 ezer forintból - a képviselő-testület döntése értelmében - tovább bővülhet a játszótér. Mint Kovács György polgármester az ünnepi beszédében elmondta, új játszótéri eszközöket vásárolnak a pénzből, illetve illemhelyet alakítanak ki és bekerítik a létesítményt.

A tombolasorsolást - ahogy az egész napi műsort - Fazekas Gábor önkormányzati képviselő vezette nagy-nagy hozzáértéssel és az alkalomhoz illő humorral, ami tovább fokozta a hangulatot. Sorra "keltek el" a felajánlott tárgyak, végül a fődíj, a televízió készülék is gazdára talált Szakály Benjamin személyében.

Este nyolc órakor folytatódott a színpadi program a Rock and Dili Show-val, Pleszkán Écska és Mr. Firehand közreműködésével. Tízkor Éder Gabee foglalta el a színpadot, majd utcabál kezdődött, ahol a jó hangulatról a Horváth Gipsy Band gondoskodott. És volt is jó hangulat, egészen a hajnali kapuzárásig, amiről a mellékelt fotók is árulkodnak.

A színpadi programokról és a tombolasorsolásról készült képgalériát itt lehet megnézni.

A fotókat Gerencsér Evelin és Kopácsi Anita készítette.

B. L.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo