Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Tizenhárom elsőssel kezdte meg a tanévet a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Július 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Tizenhárom elsőssel kezdte meg a tanévet a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola
Tizenhárom elsőssel kezdte meg a tanévet a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola

Szeptember 1-jén tartották a sportcsarnokban a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola tanévnyitó ünnepségét, ahol külön köszöntötték az intézmény tizenhárom elsős tanulóját. A nyáron felújították az iskola épületének tetőzetét, emellett több osztályterem is megújult.

Szép hagyomány szerint a nyolcadikosok kézenfogva vezették az ünnepség helyszínére az elsősöket. Fülöp István igazgató ünnepi beszédében külön is köszöntötte az intézmény tizenhárom új tanulóját.

Az intézményvezető kitért arra is, hogy az önkormányzat és a tankerület jóvoltából új, korszerű tető került a nyáron az iskola épületére, emellett - ahogy a korábbi években is - a helyhatóság anyagi segítségével több osztályterem is megújult, amiért köszönet illeti Kovács György polgármestert és a képviselő-testület tagjait. Az Aranypatak Kulturális Alapítvány pedig szekrényeket készíttetett a számítástechnikai eszközöknek a hét, projektorral felszerelt tanterembe.

Az iskolában továbbra is kiemelt terület a nyelvoktatás, a matematika, az informatika, a művészetoktatás és a sport. Új színfolt és lehetőség ezek mellett az íjászat, amit szakköri keretek között oktatnak.

Az iskola leány atléta csapata a nyár folyamán részt vett Miskolcon az országos diákolimpián, ahol Bingerné Sőre Csilla vezetésével a hatodik helyet szerezték meg. Dicséret illeti a Kalmár Virág, Horváth Angéla, Nagy Dorina, Romsics Lili, Fehér Virág és Horváth Csilla alkotta csapat minden tagját.

Szólt az igazgató arról is, hogy az idei évtől bevezetik az elektronikus naplót, így minden szülő folyamatosan figyelemmel kísérheti a neten a gyermeke iskolai eredményeit.

Az ünnepélyes tanévnyitóval meg is kezdődött a 180 tanítási napból és hat tanítás nélküli munkanapból álló 2017/2018-as tanév.

Az ünnepségről, az elsősökről készült képgalériát itt lehet megtekinteni.

A képeket Kopácsi Anita készítette.



Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo