Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Toronyba látogat szerdán dr. Székely János, a szombathelyi egyházmegye új püspöke
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Július 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Toronyba látogat szerdán dr. Székely János, a szombathelyi egyházmegye új püspöke
Toronyba látogat szerdán dr. Székely János, a szombathelyi egyházmegye új püspöke

Toronyba látogat szeptember 13-án, szerdán dr. Székely János, a szombathelyi egyházmegye július 8-án beiktatott új püspöke. A főpásztor a helyi plébánia vendége lesz, ő vezeti a hagyományos fatimai engesztelési szertartást.

Mint dr. Perger Gyula plébános közölte, a toronyi plébánia és a hívek nagy örömére a községbe látogat szerdán, szeptember 13-án az egyházmegye új püspöke.

Dr. Székely János este 6 órától a gyónók rendelkezésére áll. Mivel ezekben a napokban már korábban sötétedik, és elfogadható időjárás esetén a szentmisét szabadtéren szeretnék megtartani, ezért 6 órakor lesz a szentségimádás, fél 7-kor pedig a szentmise.

A plébános kéri és bátorítja a közösség tagjait, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt ezen az esti szertartáson, az egyházmegye új püspökével való első közösségi találkozón.

A fotót a martinus.hu oldalról kölcsönöztük.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo