Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Plébániai hírek - vasárnap délelőtt 10 órakor lesz az elsőáldozás a toronyi templomban
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Plébániai hírek - vasárnap délelőtt 10 órakor lesz az elsőáldozás a toronyi templomban
Plébániai hírek - vasárnap délelőtt 10 órakor lesz az elsőáldozás a toronyi templomban

A vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődő szentmise keretében lesz a toronyi templomban a plébániához tartozó tizenhat gyermek elsőáldozása. Május 6-án, jövő vasárnap pedig dr. Székely János megyés püspök áldja meg délelőtt negyed 12-kor a séi templom felújított oltárait és szószékét.

Vasárnap lesz a toronyi templomban a plébániánkhoz tartozó tizenhat gyermek elsőáldozása. Gyóntatásuk és a hozzátartozóik gyóntatása szombaton 9-kor kezdődik, ezt követően lesz a próbájuk.

A szülők feladata - az előző évek gyakorlatait követve - a templom, valamint környéke és a plébánia környezetének takarítása, illetve a templom díszítése.

Az elsőáldozás vasárnap 10-kor kezdődik. A templomban mindkét oldalon az első 4-4 sor a gyermekek szüleinek lesznek fenntartva. Az elsőáldozás után agapé lesz számunkra a plébánia udvarán.

Az elsőáldozás miatt a szentmise ezen a vasárnapon Dozmaton fél 8-kor, Sében fél 9-kor kezdődik. Toronyban lesz előesti szentmise szombaton este 6-kor, Bucsuban pedig este 7-kor.

Szombaton délután fél 6-kor a séi templomban Horváth Dániel toronyi és Kámán Annamária herényi hívők esküvője lesz.

Május 6-án, vasárnap negyed 12-kor dr. Székely János megyés püspök megáldja a séi templom felújított oltárait és szószékét. Ez egyúttal anyák napja is, ezért mindenkit szeretttel várnak erre a közös hálaadó ünnepre.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo