Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Plébániai hírek - csütörtökön érkeznek meg a hívek az olaszországi zarándoklatról
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Plébániai hírek - csütörtökön érkeznek meg a hívek az olaszországi zarándoklatról
Plébániai hírek - csütörtökön érkeznek meg a hívek az olaszországi zarándoklatról

Olaszországi zarándoklaton tartózkodnak a toronyi plébánia hívei, a május 27-én kezdődött hosszú útról a tervek szerint június 7-én, azaz csütörtökön érkeznek meg. A minden bizonnyal felejthetetlen zarándoklatról a későbbiekben részletesen beszámolunk.

Múlt vasárnap, Úrnapján, egyben a hónap első vasárnapján a plébániához tartozó mind a négy községben, azaz Bucsuban, Sében, Dozmaton és Toronyban a szokásoknak megfelelően a templomra gyűjtötték a perselyadományokat.

Ezen a napon Toronyban a Rózsafüzér Társulat imaórát tartott, Bucsuban pedig a fatimai imacsoport végezte a szokásos kilencedét.

Június 6-án, szerdán - tehát ma - este hét órakor a Martinus Exclusive programsorozat keretében a Bozsodi Kvartett és Sümegi Eszter koncertje lesz a Székesegyházban, amelyre belépőjegyek 2 ezer forintos áron vásárolhatók a Szily János Látogatóközpontban.

A koncertről további részletek itt olvashatók.

Németh Károly atya gyémántmiséjét június 10-én, délután 4-kor mutatja be a letenyei templomban.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo