Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Harmadszor rendeztek családi sport- és szabadidős délutánt Torony civil szervezetei
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Harmadszor rendeztek családi sport- és szabadidős délutánt Torony civil szervezetei
Harmadszor rendeztek családi sport- és szabadidős délutánt Torony civil szervezetei

Sorendben harmadszor rendezték meg egyre népszerűbb családi sport- és szabadidős programjukat, egyszerűbben szólva a civil napot Torony civil szervezetei múlt szombaton a helyi sportpályán.

A korábbi kezdeményezések sikerén felbuzdulva az idén is meghirdették a civil napot a település civil szervezetei. Ezúttal a sportkör, a Toronyőr Kulturális Egyesület és a tűzoltó csapat állt a kezdeményezés élére, együtt rendezték meg múlt szombaton a családi sport- és szabadidős délutánt a helyi sportpályán.

A program kispályás labdarúgó tornával kezdődött, a csapatok közül ezúttal a Boci Betérő gárdája végzett az első helyen, az Aranyászok lett a második, míg a tűzoltók együttese a harmadik.

A focit a Szamóca Színház családi mókája követte, amibe sokminden belefért a lufifújástól kezdve a sapkában tapogatózáson át a hullahopp karikázásig. A valóban mókás, játékos feladatok "megoldásába" nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is szívesen bekapcsolódtak.

Közben bemutatót tartott az önkéntes tűzoltó egyesület - a nyárias melegben jól is jött a sportpálya füvének és néhány résztvevőnek a fecskendőkből kizúduló víz. A gyerekek is kipróbálhatták a tűzoltók sisakjait, míg mások éppen a büntetőrúgást gyakorolták, élvezték az ugrálóvár nyújtotta lehetőségeket, vagy éppen játékos sportversenyeken vettek részt. A lényeg, hogy mindenki jól érezte magát.

Mielőtt azonban a program résztvevői hozzáláthattak volna a finom paprikás krumpli elfogyasztásának, sokan megpróbálkoztak a lehetetlennel: sértetelnül elkapni az éppen feléjük dobott tyúktojást. Akinek ez is sikerült, már mehetett is az üsthöz, amiben a gulyás főtt.

Az eredményhirdetés és a civil szervezetek rövid bemutatkozása után jól is esett a közös vacsora.

A civil nap eseményeit bemutató képeket itt lehet megtekinteni.

Fotó: Szabó ZsoltKözösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo